نوشته شده توسط : رز

 

در ماجراي خط امام برخي به خودباختگي گرفتار شدند


فرمانده سپاه فجر استان فارس گفت: در ماجراي خط امام برخي به خودباختگي گرفتار شدند.

غلامحسين غيب‌پرور عصر چهارشنبه در چهارمين همايش طرح ناصرين كه با حضور جمعي از فرماندهان سپاه برگزار شد با اشاره به اجراي موفقيت‌آميز اين طرح اظهار داشت: شناسايي و معرفي الگوهاي شايسته جامعه به نسل جوان امروز از محورهاي موفق اين طرح است.
وي با بيان اينكه دانشجويان خط امام به عنوان انسان‌هاي انقلابي و خداباور بايد از اهداف اصلي اين طرح غافل نشوند گفت: با گذشت زمان نشان داده شده است كه بسياري از الگوها به مرور به خودباختگي كشيده شده‌اند.
غيب‌پرور افزود: در پيروزي شكوهمند انقلاب نيز عده‌اي از چهره‌هاي شاخص پيرو امام نيز دچار خودباختگي و خودشيفتگي شدند به طوري كه اين مسئله در ماجراي خط امام نيز به طور كامل روشن است.
فرمانده سپاه فجر استان فارس در ادامه با اشاره به اثرات تاريخي 13 آبان در دنياي كنوني اضافه كرد: اين روز بزرگ، عزت اسلام و مسلمين است.
وي ادامه داد: روز 13 آبان در زمان خود مانند انقلاب فرهنگي بي‌نظيري در دنياي اسلام درخشيد چرا كه جوانان سرافراز ما در اين روز بزرگ توانستند با نشان دادن فرهنگ و هويت ديني خود تمام تفكرات ليبراليسم را باطل كنند و در مقابل دنياي اين مكتب قاطعانه بايستند.
فرمانده سپاه فجر استان فارس تصريح كرد: تفكر ليبراليسمي در دنياي امروز بر بسياري از كشورهاي اسلامي و در سطوح مديريتي اين كشورها حاكميت يافته است.
وي افزود: در هيچ جاي دنيا نديده‌ايم كه دين و مكتب الهي در لباس حاكميت مديريت را بر عهده گرفته باشد، اما اين مسئله در جمهوري اسلامي همزمان با پيروزي انقلاب تفكري نو را به جهانيان عرضه كرد.
غيب‌پرور با بيان اينكه تفكر ليبراليسم تفكري توخالي و ضد اسلامي است ادامه داد: انقلاب اسلامي ايران به دنيا ثابت كرد كه تفكر اين مكتب تنها موجب فريب ملت‌ها و خودباختگي آنان مي‌شود.
فرمانده سپاه فجر استان فارس در ادامه بر توجه و برنامه‌ريزي‌هاي منسجم در بهتر شناساندن طرح ناصرين به جامعه تأكيد و خاطرنشان كرد: شناخت و آگاهي از شرح‌ حال شهيدان به جوانان جامعه مي‌تواند بي‌نظيرترين الگوي تربيتي و اسلامي براي آنان به شمار رود.

 

 

 

 

 

نبايد براي ساخت فيلم ارزشي، ارزش‌ها را زير سؤال برد

 
تحليل برخي از خانواده‌هاي شهدا از فيلم «دموكراسي تو روز روشن»/1
نبايد براي ساخت فيلم ارزشي، ارزش‌ها را زير سؤال برد

در حالي كه نمي‌توان حقيقت شهادت و عالم برزخ را به تصوير كشيد، فيلم «دموكراسي تو روز روشن» عالي‌ترين وجه ايماني يك ملت مسلمان و معتقد يعني شهادت را به تمسخر مي‌گيرد و سعي مي‌كند تصويري مثل دنيا از آخريت و برزخ به نمايش گذارد.

در پي اكران فيلم «دموكراسي تو روز روشن» ساخته علي عطشاني بخش تحقيقات هيئت خانواده شهدا و ايثارگران به تحليل و نقدي از اين فيلم در حوزه دفاع مقدس پرداخته است.
اين فيلم داستان لحظات آخر زندگي يكي از سرداران جنگ است كه ظاهراً تعلقي به دنيا ندارد و بر اثر انفجار بمب تعبيه شده در زير وسيله نقليه خود به كما مي‌رود و در اثر حادثه از شهادت، عالم برزخ و آخرين امكان وجودي انسان‌ها كه همان مرگ است پرده برداشته است.
اين در حالي است كه نمي‌توان حقيقت شهادت و عالم برزخ را به تصوير كشيد و در آيه 36 سوره اسرا چنين آمده است كه «چيزي را كه بدان علم نداري دنبال مكن، زيرا گوش و چشم و قلب، همه مورد پرسش واقع خواهند شد».
دست‌اندركاران اين فيلم بايد به اين سؤال اساسي پاسخ دهند كه چرا عالي‌ترين وجه ايماني يك ملت مسلمان و معتقد يعني شهادت را اينگونه به تمسخر مي‌گيرند و سعي مي‌كنند تصويري مثل دنيا از آخريت و برزخ به نمايش گذارند؟
هدف نهايي از اين اثر تفسيري است دنيايي از رازهاي متعالي مرگ استفاده از رايانه براي حساب و كتاب آخرت، استفاده از مانيتور براي نمايش اعمال، ذخيره كردن اطلاعات نامه اعمال انسانها روي فلش مموري، استفاده از يك آسمان خراش به عنوان برزخ، به كار بردن ماشين آخرين مدل جهت انتقال ارواح طيبه شهدا، استفاده از گوشي جهت مكالمه ملائكه مرگ و بكار بردن تعابيري مثل بازيافت در جهت به تصوير كشيدن عالم برزخ، اين موارد اگر راززدايي از حقايق معنوي نيست، چه معناي ديگري مي تواند داشته باشد؟
در اين فيلم مسئله شهادت، ترور، شهادت جانبازان بعد از پايان جنگ، رزمندگان، پاسداران سپاه، سياست‌هاي نظام و قوانين حاكم بر اجتماع زير سؤال رفته و كاملاً اين فيلم با نگاهي مغرضانه در ذهن مخاطب شبهه پراكني مي‌كند.
مهمترين پيام فيلم، شبهه پراكني است كارگردان در سراسر فيلم خود بي‌محابا به محاكمه شهدا پرداخته و سعي مي‌كند تا قداست شهيد را در هم شكسته و ادعا كند كه برخلاف تفكر مردم، كشته‌شدگان جنگ تحميلي و عمليات تروريستي (ترور) شهيد نيستند اما از نظر اسلام، هر كس به مقام و درجه شهادت نايل آيد، به يكي از عالي‌ترين درجات و مراتب انساني در سير صعودي خويش نايل مي‌شود.
آيا هدف از توليد و نشان دادن اين فيلم، ترويج فرهنگ ايثار و شهادت به طور واقعي است يا زير سوال بردن ارزشهاي واقعي ملتي شهيد‌پرور؟!!! اما متاسفانه ما نمونه‌هايي از توهين به خانواده شهدا، مفقودين و مخصوصاً جانبازان عزيز را در فيلم شاهد هستيم.

* در فيلم دفاع مقدس، چرا دموكراسي؟ آن هم تو روز روشن


نخستين چيزي كه در جو فيلم سينمايي مخاطب را به خود جلب مي‌كند عنوان فيلم است كه در اول آن نقش مي‌بندد.

حال بينديشيم كه در كشوري كه حكومت بر حول محور دين و ولايت فقيه مي‌گردد چرا بايد ما شاهد دموكراسي آن هم تو روز روشن باشيم؟ آيا مي‌دانيد دموكراسي ضد خدا سالاري است؟
خاستگاه پيدايش دموكراسي به عنوان يك نظام سياسي در غرب به زماني باز مي‌گردد كه ناكارآمدي مسيحيت در پاسخگويي به مشكلات مربوط به جنبه‌هاي حيات بشري پيش آمد؛ از اين رو، دانشمندان، انديشمندان و روشنفكران غربي به اين نتيجه رسيدند تا حوزه كاركرد و حكمراني الهي ـ ديني را به حيات فردي انسان محدود كنند و از دايره و دامنه نفوذ آن در اجتماعي و اداره آن بكاهند. بنابراين دو حوزه ديانت و سياست (اداره اجتماع و نظام سياسي) از هم جدا شد. پس از جدايي اين دو از يكديگر با اين پرسش مواجه شدند حالا كه خدا و كليسا در امور اجتماع نقشي ايفا نمي‌كند حكومت غيرديني را بايد به چه كسي سپرد؟
در پاسخ به اين سؤال به دو نتيجه و راه ‌حل يعني «حكومت دموكراسي» و «حكومت استبدادي» رسيدند. ميان دو شيوه حكومت، حكومت دموكراسي گزينه‌اي بود كه اروپاييان را به خود جلب كرد و حكومت مردم بر مردم بر حكومت استبدادي فردي ترجيج داده شد. بنابراين مردم سالاري يا حكومت مردمي مبتني بر جدايي دين از سياست پديد آمده است و ظاهراً انگيزه انتخاب اين شيوه و روش اداره اجتماع و نظام سياسي اين است كه امكان اجتماع دين و سياست وجود ندارد و در واقع دموكراسي همان معناي ضد خداسالاري را به خود گرفت.

*خط ‌قرمزهاي دموكراسي در قرآن كريم


اسلام به جهت كلي‌نگري توحيدي‌اش هيچ بخشي را از دايره آموزه‌هاي ديني بيرون نمي‌داند و هيچ محدوده خالي را براي حضور بيگانگان و نامحرمان قائل نشده است و در همه زمينه‌ها و جنبه‌هاي فردي و اجتماعي حضور پررنگي دارد.

در آيه 25 سوره حديد مي‌خوانيم «ما پيامبران خود را با دلايل روشن به سوي مردم فرستاديم و همراه آنان كتاب و ميزان فرو فرستاديم تا اينكه مردم عدل و قسط را خود بر پايه آموزه‌ها و دستورهاي فرو فرستاده شده به پا دارند».
اين آيه شريفه اشاره دارد به اينكه خداوند متعال به منظور برقراري عدالت در جامعه انساني، قوانيني وضع كرده و آنها را به وسيله پيامبران به شكل كتاب‌هاي آسماني و قوانين الهي بيان كرده است؛ تا پيامبران به كمك مردم بتوانند در جامعه قيام و عدالت را برپا كنند. پيامبران به مردم مي‌آموزند كه چگونه در راستاي نظام تكاملي هستي و سعادت و خوشبختي خود گام بردارند و چگونه مي‌توانند از ابزارهاي موجود دنيوي براي ساخت دنيايي آباد اقدام كنند. چون يكي از اهداف خلقت و آفرينش انسان آن است كه زمين را آبادان كند و در عمران آن بكوشد. آباداني زمين نيز نيازمند برنامه و سياست‌هاي راهبردي و راهكارهاي زيادي است كه در آيات الهي بيان شده است. آيات ديگري هم از جمله آيات 58 ـ 60 سوره نساء، ناظر به دخالت دين و پيامبران در مسايل حكومتي ـ قضايي و اجرايي است.

*نشان دادن فرشته مرگ در لباس فيلم صهيونيستي ماتريكس


نشان دادن فرشته مرگ در فيلم دموكراسي تو روز روشن در لباس فيلم صهيونيستي ماتريكس كه شبيه لباس كشيش‌هاست.

در روايت در نهي از پوشيدن لباس‌هاي دشمنان و امثال آن داريم كه اميرالمومنين علي عليه‌السلام فرمود در بحار‌الانوار، جلد 78، ص 93 «كسي كه خود را شبيه قومي كند، نزديك است كه از آنان به شمار آيد».
امام صادق عليه‌السلام نيز در علل‌الشرايع ـ ح 348 فرمودند «خداوند به پيامبري از پيامبرانش وحي فرمود به مؤمنان بگو كه لباس دشمنان مرا نپوشيد و طعام دشمنان مرا نخوريد و راههاي دشمنان مرا نپيماييد وگرنه در زمره دشمنان من به شمار خواهيد رفت.

* توهين به شهداي مفقود


در صحنه‌اي كه پدر شهيد عكس شهيد جوادي را نشان مي‌دهد سردار ستوده در ذهن خود مي‌گويد كه اين هم احتمالا از همان ته چادري‌‌هاست يعني ترسيده است و به ته چادر كه امن بوده رفته و در حال حاضر از خجالت و شرمساري نمي‌خواهد جنازه‌اش پيدا شود.


* نشان دادن شهادت مثل خودكشي


در سكانسي (كه از سوي كارگردان، مهمترين سكانس فيلم مطرح مي‌شود) ستوده با گذاشتن تفنگ به سمت خودش كه مثل خودكشي است از فرشته مي‌خواهد تا با شليك گلوله‌اي به جان او پايان دهد كه فرشته امتناع مي‌ورزد.

براي مخاطب سوال ايجاد مي‌شود چرا بدون وقفه، ستوده اين كار را انجام داد؟ آيا اين فيلم، اين پيام را به من مي‌فهماند كه هر رزمنده‌اي در جنگ گمان مي كرد كشته شدن به هر شكل و در هر شرايط، شهادت محسوب محسوب مي‌شد؟ و اين نشان دادن درك ضعيف و فقدان آگاهي سرداران يا رزمندگان از مفهوم واقعي شهيد و شهادت است؟
طبق آيات قرآن كريم خداوند انگيزه جهاد را معرفي كرده است كه تنها مؤمنان هستند كه در راه خدا پيكار مي‌كنند.
در آيه 10ـ 12سوره سوره صف آمده است: اي كساني كه ايمان آورده‌ايد، آيا شما را به تجارتي كه از عذاب دردآور رهاييتان دهد راه بنمايم؟ به خدا و پيامبرش ايمان بياوريد، و در راه خدا با مال و جان خويش جهاد كنيد. و اين براي شما بهتر است، اگر دانا باشيد. گناهان شما را مي‌آمرزد و به بهشت‌هايي كه درونش نهرها جاري است و نيز خانه‌هايي خوش و پاكيزه در بهشت‌هاي جاويد داخل مي‌كند، و اين پيروزي بزرگي است. كارگردان در همان لحظات ابتدايي فيلم با به تصوير در آوردن اين صحنه، توهين‌هاي خود را به رزمندگان و كساني كه در جنگ از جان خود به خاطر حفظ ارزش‌ها گذاشته‌اند، آغاز مي‌كند.


 

 

 

نشست همه فراری ها در مریلند آمریکا

شماري از عناصر ضدانقلاب شامل سلطنت طلبان، برخي وابستگان گروهك بهائيت، سازمان منافقين و اصلاح طلبان فراري در دانشگاه مريلند آمريكا گرد هم آمدند.
به گزارش جهان به نقل از کیهان در اين نشست 3 سه روزه كه جمعه تا يكشنبه گذشته برگزار شد برخي مقام هاي سياسي و اطلاعاتي و از جمله جان ليمبرت- عضو لانه جاسوسي آمريكا و رئيس ميز ايران در وزارت خارجه كه به تازگي از اين سمت كناره گيري كرد- حضور داشتند.
بنابر گزارش ها، وابستگان طيف هاي گوناگون ضدانقلاب در اين نشست كه تحت عنوان فرهنگ آزادي هاي مدني، حقوق بشر و دموكراسي در ايران برگزار شد به هم رسانده بودند از جمله: هاله اسفندياري، مهناز افخمي، مهرانگيز كار، داريوش همايون، ايرج گرگين، پروانه آبراهاميان، علي اكبر موسوي خوئيني، فاطمه حقيقت جو، ركسانا صابري، شيرين عبادي، احمد كريمي حكاك، كريم لاهيجي، سراج ميردامادي، علي ميرسپاسي، منصور فرهنگ، جهانشاه جاويد، سهراب رزاقي، آرش نراقي، اميد معماريان، مهرداد مشايخي و...
كريم لاهيجي وكيل مدافع گروهك تروريستي منافقين در يكي از نشست هاي همايش مذكور، مذهب را دگم معرفي كرد و گفت: ذات مذهب با دموكراسي مغايرت دارد و اگر قرار باشد مذهب با دموكراسي تطبيق داده شود چيزي از آن نمي ماند.
وي ضمن اشاره به انتخاب خاتمي در سال 76 و تشكيل مجلس ششم گفت براي اولين بار در پاريس موسوي خوئيني را ديدم و به او گفته بودم مجلس ششم براي موفق شدن به عنوان پيش شرط نبايد يك آخوند (كروبي) را رئيس مجلس كند. مجلس ششم در عمل به موسسه اي به نام كميسيون اصل نود كه جايگزين دادگستري شده بود تبديل شد و اين خود تحول بزرگي بود.
آن دوره كار بزرگ موسوي خوئيني بازديد از زندان هاي مخفي جمهوري اسلامي بود(!)
موسوي خوئيني هم در سخنانش گفت اي كاش فقط كروبي بود كه مانع انجام كارها مي شد، در مجلس ششم بسياري از چهره هاي ديگر بودند كه مانعي در راه بسياري از فعاليت هاي مجلس بودند.
به گزارش صداي آمريكا، شيرين عبادي هم در سخنان خود گفت: بايد سياست حكومت را به چالش كشيد. تابوها را بشكنيد، سؤال مطرح كنيد و از جمله اين كه سؤال از نيروگاه بوشهر بپرسيد كه قرار است برق توليد كند. اين نيروگاه زيان آور است. چرا نيروگاه بادي و خورشيدي نه؟

 

 

 

 

 

 

نگهداری زن ایرانی در میان زندانیان ایدزی امریکایی

 شهرزاد میرقلی‌خان شهروند ایرانی که بی گناه از سال 2007 در امریکا زندانی است،اعلام کرده که در زندان امریکا تحت شکنجه قرار گرفته و در رایط سختی نگهداری می شود.

به گزارش جهان خانم میرقلی‌خان در گفت‎و گو با پرس تی وی گفت: دولت امریکا برای انجام کاری مربوط به امور دولتی از من دعوت کرد .. آنان حتی برای من بلیط گرفتند ولی در فرودگاه به من دستبند زدند و زندانی‌ام کردند و به هر شکل ممکن به شکنجه من پرداختند.

میر قلی‌خان که در زمان دستگیری تنها 26 سال داشت، با این‎که مادر دو کودک است، از 3 سال پیش تا کنون در زندان امریکا به سر می‌برد.

امریکا مدعی است که همسر سابق او، محمود سیف، سعی در صادرات عینک‌های دید در شب از اتریش به ایران را داشته است، و این درحالی است که شهرزاد در غیاب او بازداشت و از سوی دادگاه فدرال فلوریدا محکوم به پنج سال زندان شد.

دو دختر شهرزاد میر قلی‌خان پیش از آزادی سارا امیلی شورد که به اتهام ورود غیرقانونی به خاک ایران و جاسوسی در بازداشت بود، با وی در تهران دیدار کرده بودند.


اهم اظهارات وی با پرس تی‌وی را در ادامه بخوانید:

•زندان‌های ایالتی امریکا مثل همه چیز دیگر این کشور به ظاهر و در نگاهی سطحی، خوب به نظر می‌رسد ولی وقتی از درون به آن نگریسته شود، به زباله‌دانی بیش نمی‌ماند.

•زندا‌ن‌های دولتی امریکا و ایران را از دو بعد می‌توان با هم مقایسه کرد. امروز در قرن بیست و یکم کشور تازه تاسیس امریکا، ایران را کشوری جهان سومی می‌داند. با این نگاه کسی انتظار ندارد شرایط و امکانات زندان‌های ایران خوب باشد. دولت ایران هم تاکنون نگفته است که شرایط زندان‌های ما از نظر حقوق بشر بهترین در دنیا است.

•آنان حتی برای انتقال من و هم‌بندانم، از راهرویی زیر زمینی استفاده ‌کردند که روی آفتاب را نبینیم. پس از آن در زمان محاکمه من را به زندان منطقه‌ای منتقل کردند. در مورد زندان فدرال به جرأت می‌گویم که مثل سطل زباله است. در جریان محاکمه به زندان ایالتی منتقل شدم. این زندان هم کثافت محض است. در آن مدت، ماموران زندان با من به طور وحشتناکی بدرفتاری کردند. به خصوص افراد رتبه‌بالا، با درجه سروان، ستوان و همچنین نگهبانان بزرگترین دشمنان من بودند. سپس چند ماه پس از محکوم شدنم، به این‌جا یعنی انستیتوی اصلاحی فدرال در دنبری منتقل شدم. شرایط این‌جا در مقایسه با زندان میامی کمی بهتر است ولی آخر هر روز به سلولم که همان مزبله است، بر‌می‌گردم.

•حالا پس از آزادی سارا شورد و نامه‌‌هایی که به رئیس جمهور ایران نوشته‌ام، متوجه شده‌اند که من ساکت نخواهم ماند و خانواده‌ام در ایران برای حمایت از من اقدام خواهند کرد.

•در سه چهار ماه گذشته نامه‌های زیادی به رئیس جمهور احمدی نژاد نوشته‌ام و ضمن آگاه کردن او درباره شرایطم، خواستار اقدام برای احقاق حقم و حمایت شدم. از ایشان خواسته‌ام در دادگاه‌های بین‌المللی طرح شکایت کنند زیرا در امریکا عدالتی وجود ندارد.

•پس از آزادی سارا شورد، رسانه‌های امریکا و جهان می‌خواهند حقیقت را بگویند ولی دولت این کشور اجازه نمی‌دهد. سانسور دولت امریکا، همه جا را فرا گرفته و آنان برای این کار از عبارت حفظ امنیت ملی سوء استفاده می‌کنند.

پس از بازگشت سارا به امریکا آنان خواستار دسترسی به همه مدارک قانونی و اسناد من شدند و تحقیق درباره پرونده من را آغاز کردند.

•فرزندانم در ایران با سارا دیدار کردند. وی زمانی که به امریکا آمد، نامه‌ای از فرزندانم به همراه آورد که چیزی از آن در جایی منعکس نشد. من هم از محتوای آن چیزی نمی‌دانم و اطلاع ندارم که آیا وی درباره من با رئیس جمهور اوباما صحبت کرده است یا خیر؟

• آنان به همه نامه‌هایم به آقای احمدی‌نژاد دست پیدا کردند. وقتی بعد از شش روز بازگردانده شدم، متوجه شدم که حدسم در این‌باره درست بوده است. با مراجعه به افسر زندان، کاغذها و مدارکم را از وی پس گرفتم. گرفتن مدارک و اسناد قانونی من برخلاف قوانین این کشور است. مطمئن هستم که پس از کپی کردن این کاغذها، به دنبال راهی برای نابود کردن اسناد بودند.

•من شاهدی زنده هستم که درباره این حقایق برای عموم صحبت می‌کنم و آنان می‌خواهند با قطع ارتباطم با دنیای خارج مانع شنیده شدن صدایم در دنیای خارج شوند. آنان این را دوست ندارند و باید مرا از بین ببرند. آنان باید ارتباط من و دنیا را قطع کنند تا هیچ‌کس صدایم را نشنود. آنان به کارهای شیطانی خود ادامه می‌دهند که همچنان ابرقدرت باقی بمانند.

•من در شرایطی به سر می‌برم که نفر بغل دستی‌ام به ایدز مبتلا است. من باید با این افراد غذا بخورم. من در شرایطی زندگی می‌کنم که هر بیماری تصور کنید در آن وجود دارد. من مطمئن هستم شرایط سارا شورد از من بهتر بوده است.

•اول این که سارا قانون ایران را شکسته بود. ولی من خلافی نکرده‌ام. آنان از مرز ایران عبور کرده بودند ولی من به دعوت دولت امریکا برای کار به این کشور آمدم. آنان برای من بلیط فرستادند. آنان از فرودگاه مرا به خاک جهنمی امریکا آوردند. آنان به من دستبند زدند، به زندان انتقال دادند و به هر روش ممکن به‌خصوص از نظر روانی شکنجه کردند. آنان مرا به شدت شکنجه کردند که حاضر شوم برایشان نقش جاسوس را بازی کنم و همسر سابقم را تحویلشان دهم.

•پیام من به امریکا این است. ببخشید شما ابر قدرت جهانید. شما همه جای دنیا جاسوس دارید و به گمان خود بر جهان حکمرانی می‌کنید. حالا همسر سابق مرا می‌خواهید... خوب بروید و او را بگیرید. شما چقدر بیچاره هستید که یک مادر بدون سرپرست 29 ساله را اسیر کرده‌اید که یک مرد ایرانی را به چنگ آورید. شرمتان باد.

اما درباره سارا بگویم. آنان برای تفریح و گشت و گذار رفته بودند. من این‌جا سؤالی از دولت امریکا دارم. اگر قرار بود من در کانادا به گردش بروم و به اشتباه وارد خاک امریکا می‌شدم شما چه اقدامی علیه من می‌کردید؟ چه اتهاماتی به من می‌زدید؟ اولین چیزی که می‌گفتید این بود که من با یک گروه تروریستی در ارتباطم. بعد می‌گفتید جاسوس ایرانم و بعد باقی قصه‌ را می‌ساختید.

•من فقط می‌‌خواهم همه دنیا صرف‌نظر از آن‌چه دولت امریکا می‌گوید، حقیقت را بشنوند و بدانند. من این‌جا در زندان هستم. من با اراده خودم و آگاهی کامل می‌خواهم دنیا حقیقت را درباره امریکا بداند. دیگر به آن‌چه آنان می‌خواهند سرم بیاورند، اهمیت نمی‌دهم. زیرا اگر آب‌های اقیانوس‌های دنیا مرکب شود برای نوشتن آن‌چه این‌‌جا با من کرده‌اند کافی نیست.

• من می‌خواهم حقیقت آشکار شود. می‌خواهم پرس تی‌وی به تماس گرفتن با من ادامه دهد تا همه چیز را به شما بگویم و بگذارم همه سیاستمداران به جریان من بپردازند.من برای سارا شورد پیامی دارم. می‌خواهم بگویم که خانم... بدان که شرایط تو در ایران خیلی بهتر از من بوده است. من در سلولی به اندازه یک قبر زندانی بودم که مجبور بودم شاهد روابط کثیف زندانیان همجنس‌گرا باشم.

• شنبه گذشته آنان ناگهان به سلولم آمدند و پس از زدن دستبند، مرا به واحد اقامتی ویژه (HSU) که محل نگه‌داری زندانیان بسیار خطرناک است منتقل کردند.

• این برنامه از اول کار چنین بوده است. رژیم شیطانی امریکا می‌خواست شوهر سابقم را دستگیر کند به همین علت تصمیم گرفتند من را به این کشور دعوت کنند، به زندان بیندازند و بعد از من جاسوسی بسازند که شوهرش را بر خلاف منافع ایران به امریکا تحویل دهد. ولی آنان به این نتیجه رسیدند که کاری نمی‌توانند از پیش ببرند. میرقلی‌خان: من 19 دسامبر 2007 (28 آذر 1386) در فرودگاه میامی دستگیر و به کمپ زندان فدرال میامی منتقل شدم که مکانی وحشتناک و پر از افراد شرور است. من سه سال را در این زندان گذراندم. کل پرونده دولت امریکا علیه من جعلی و ‌‌ساختگی است. ما در اصل گروگان‌های آنان هستیم. من 18 ماه تا زمان محاکمه‌ام در این مکان و در ساختمانی بودم که هیچ وقت رنگ آفتاب را نمی‌دیدم. امریکایی‌ها زمان انتقال زندانیان به دادگاه، آنان را مانند برده‌ها به زنجیر می‌کشیدند.

 

 

 

ملیکا و ملینا دو قلوی 14 ساله:مادر ما را آزاد کنید

 
ملیکا و ملینا دو قلوی 14 ساله:مادر ما را آزاد کنید

مليكا و ملينا، دختران دوقلوي 14 ساله شهرزاد ميرقلي خان به همراه مادربزرگشان در يك برنامه زنده تلويزيوني در شبكه پرس تيوي حاضر شدند و در اين برنامه درخواست خود را از رئيس جمهور آمريكا مطرح كردند.

دو دختر شهرزاد ميرقلي‌خان، زن ايراني كه در آمريكا زنداني شده است از "باراك اوباما " رئيس جمهور آمريكا خواستند تا بتوانند با مادر خود ملاقات كنند.

مليكا به مجري برنامه گفت: ما در حال حاظر در سني هستيم كه به مادرمان در كنارمان احتياج داريم. ولي مادر ما بي‌گناه در زندان آمريكا است و ما سه سال است كه مادرمان را نديده‌ايم.

آمريكا خلاف تمام قوانين حقوق بشري با اين ادعا كه "محمود سيف " همسر سابق شهرزاد سعي داشته عينك‌هاي ديد در شب را از اتريش به ايران صادر كند، شهرزاد را در غياب او بازداشت و از سوي دادگاه فدرال فلوريدا محكوم به پنج سال زندان كرد. حتي اگر همسر او چنين اقدامي كرده باشد، چرا همسرش بايد مجازات شود. كدام قانون به دولت آمريكا اجازه چنين جنايتي را مي دهد؟1آيا اين است معناي دموكراسي و حقوق بشر در آمريكا؟!

ملينا نيز خطاب به رئيس جمهور آمريكا گفت: ما اين فرصت را مي خواهيم كه با مادرمان ملاقات كنيم. مادر ما بي گناه است و ما مي‌دانيم كه او هيچ كار اشتباهي نكرده است.

مادر شهرزاد ميرقلي خان نيز كه در اين برنامه زنده تلويزيوني حضور داشت در بيان وضعيت دخترش در زندان گفت: او در شرايط بدي در زندان به سر مي‌برد. در غذاي او برخي اوقات سوسك و حشراتي مي اندازند تا او را اذيت كنند. او را تحقير مي كنند. او توسط مقامات زندان تهديد شده در صورت اعتراض، به بخش رواني منتقل مي‌شود. به او در زندان توهين مي‌شود و به او مي‌گويند كه تروريست هستي، تو ايراني هستي، تو احمق هستي.

مادر شهرزاد در ادامه به مجري برنامه پرس تيوي گفت كه زنداني شدن دخترش براي او بسيار سخت است و تا به حال از ناراحتي چند بار دچار سكته قلبي شده است.

دو دختر شهرزاد ميرقلي‌خان پيش از آزادي سارا اميلي شورد كه به اتهام ورود غيرقانوني به خاك ايران و جاسوسي در بازداشت بود، با وي ديدار كرده بودند.

جمهوري اسلامي ايران در تاريخ 23 شهريور، سارا شورد را كه به اتهام ورود غيرقانوني به خاك ايران دستگير شده بود، با قرار وثيقه 500 هزار دلاري آزاد كرد.

سه تبعه آمريكايي با نام‌هاي سارا اميلي شورد 31 ساله، شان مايكل بوئر و جاشوا فليكس فاتال 27 ساله، در مرداد ماه 1388 (ژوئيه 2009) در مناطق كوهستاني استان كردستان، به اتهام ورود غيرقانوني دستگير شدند.
تهران درحالي سارا اميلي شورد را با قرار وثيقه‎اي 500 هزار دلاري آزاد كرد كه دولت آمريكا تاكنون چندين ايراني را دستگير و براي آن‌چه نقض تحريم‌هاي واشنگتن عليه ايران مي‎نامد، زنداني كرده است.

برخلاف رفتار خشن نيروهاي آمريكايي با ايرانيان بازداشت شده در آمريكا، با شهروندان آمريكايي زنداني در ايران با وجود اين واقعيت كه آنان در معرض اتهاماتي بسيار جدي بودند، به خوبي رفتار شده است.
دولت ايران همچنين بر مبناي اصول انساني و مباني اسلامي، با درخواست مادران بازداشت‌شدگان موافقت كرد و به آنان اجازه داد تا با سفر به ايران با فرزندان خود ديدار كنند.



:: بازدید از این مطلب : 125
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : 13 / 8 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز

 


خروش ضد استکباری نسل سومی ها

راهپیمایی ضد استکباری هزاران دانش آموز تهرانی از خیابان طالقانی و شهید مفتح به سمت لانه جاسوسی سابق آمریکا ، ساعت 9 و 30 دقیقه صبح فردا آغاز می شود.

، محمد بنیادی ، معاون پرورشی وتربیت بدنی آموزش و پرورش شهر تهران گفت : دانش آموزان پسر مدارس تهران از خیابان طالقانی و دانش آموزان دختر از خیابان شهید مفتح ، راهپیمایی خود را آغاز و در مقابل لانه جاسوسی سابق آمریکا تجمع می کنند.
وی افزود : هزاران دانش آموز دیگر از مناطق 6 ، 7 ، 11 و 12 که در اطراف لانه جاسوسی قرار دارند در این راهپیمایی شرکت می کنند.
بنیادی گفت :در مقابل لانه جاسوسی ، نمایندگان دانش آموزان عراقی ، افغانی ، پاکستانی ، فلسطینی و لبنانی که در ایران اقامت دارند هر یک در دو دقیقه ، بیانیه ای در محکومیت استکبار جهانی قرائت می کنند.
وی افزود : سخنران رسمی تجمع ضد استکباری فردا ، عزت الله ضرغامی رییس سازمان صدا و سیماست که از دانشجویان پیرو خط امام و تسخیر کنندگان لانه جاسوسی شیطان بزرگ بوده است.
بنیادی همچنین با اشاره به اجرای برنامه های متنوع فرهنگی در مقابل لانه جاسوسی اضافه کرد: سرود 13 آبان که ویژه روز دانش آموز و مبارزه با استکبار جهانی تولید شده است نخستین بار با اجرای دانش آموزان منطقه 17 همخوانی می شود.
بنیادی با اشاره به حضور قشرهای مختلف مردم به ویژه طلاب و دانشجویان در راهپیمایی ضداستکباری فردا اضافه کرد : نخستین بار در تجمع ضد استکباری مقابل لانه جاسوسی، طلاب نیز بیانیه مستقلی صادر و قرائت می کنند.
تشکل های دانش آموزی نیز ، برنامه های متنوعی برای مراسم روز ملی مبارزه با استکبار جهانی تدارک دیده اند.
حدود چهار هزار پیشتاز و فرزانه وابسته به سازمان دانش آموزی با لباس متحد الشکل و حمایل در راهپیمایی تهران حضور می یابند.
پیش تر رییس سازمان بسیج دانش آموزی و فرهنگیان کشور نیز در مصاحبه با خبرنگار ما از برگزاری مسابقه نقاشی " شیطان بزرگ ، دشمن قرآن و کودکان "‌ در مدارس ابتدایی کشور خبر داده بود.
به گفته سردار محمد صالح جوکار موضوع این مسابقه ، به تصویر کشیدن چهره خباثت شیطان در اهانت به ساحت قرآن کریم ، کشتار کودکان در سرزمین های مختلف و ابراز همدردی با قربانیان است.
آثار شرکت کنندگان در این مسابقه سیزدهم آبان در مسیر راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار به نمایش گذاشته می شود.


 

 

 

تجمع 2هزار نفره دانشجويان مشهدي به مناسبت يوم‌الله 13آبان

 


 
 

دانشجويان دانشگاه‌هاي مشهد در گراميداشت روز ملي مبارزه با استكبار جهاني امروز در دانشگاه فردوسي مشهد تجمع كردند.

دانشجويان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشي عالي شهر مشهد در گراميداشت روز 13 آبان و روز ملي مبارزه با استكبار جهاني از ساعت 12 امروز چهارشنبه 12 آبان در دانشگاه فردوسي مشهد تجمع كردند.

دانشجويان تجمع‌‌كننده كه تعدادشان به حدود 2 هزار نفر مي‌رسيد با سر دادن شعارهاي "مرگ بر آمريگا "، "مرگ بر اسرائيل " و " مرگ بر انگليس " خشم و نفرت خود را از استكبار جهاني به نمايش گذاشتند.

در اين تجمع نمايندگان تشكل‌هاي بسيج دانشجويي، جامعه اسلامي دانشجويان علوم‌پزشكي مشهد، انجمن اسلامي دانشگاه پيام‌نور مشهد و يك نفر از اساتيد دانشگاه فردوسي مشهد به بيان ديدگاه‌هاي خود در خصوص استكبارجهاني پرداختند.

در اين تجمع پرچم‌هاي آمريكا، انگليس و رژيم‌صهيونيستي به آتش كشيده شد و در پايان نيز قطعنامه‌اي قرائت شد.
اين تجمع در ساعت 13:30 پايان يافت.

 

 

 

دانشجويان و دانش‌آموزان پس از لانه جاسوسي مقابل سفارت انگليس تجمع مي‌ کنند

 


 
 

دانشجويان و دانش‌آموزان تهراني فردا پس از حضور در راهپيمايي 13 آبان در مقابل لانه جاسوسي سابق آمريكا، در مقابل سفارت انگليس تجمع مي‌كنند.

دانشجويان و دانش‌آموزان دانشگاه‌هاي تهران ساعت 12:30 فردا پنجشنبه 13 آبان، پس از حضور در راهپيمايي گراميداشت روز ملي مبارزه با استكبار جهاني كه در مقابل لانه جاسوسي سابق آمريكا برگزار مي‌شود، در اعتراض به اظهارات مداخله‌جويانه مقامات انگليسي و به خصوص اظهارات اخير جان ساورز رئيس سرويس اطلاعات خارجي انگليس(MI6) عليه ايران در مقابل سفارت انگليس تجمع اعتراض‌آميز برگزار مي‌كنند.


 

 

 

سيزدهم آبان‌ماه آغاز يك حركت ماندگار

 


 
 

وزير آموزش وپرورش طي يادداشتي تحت عنوان "سيزدهم آبانماه آغاز يك حركت ماندگار " به يوم‌الله 13 آبان پرداخته‌است.

به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني دولت، حميد رضا حاجي بابايي وزير آموزش و پرورش طي يادداشتي تحت عنوان "سيزدهم آبان‌ماه آغاز يك حركت ماندگار " به يوم‌الله 13 آبان پرداخته كه متن كامل آْن به شرح زير ‌است:

ولاتركنوا الي الذين ظلموا فتمسكم النار ... (هود ، 113)
سيزدهم آبانماه 1357 يادآور خاطراتي از روحيه‌ ظلم ستيزي، استقلال طلبي، عدالتخواهي و شجاعت و مقاومت قشر عظيم نوجوانان و جوانان سلحشور ايران اسلامي است كه از مصاديق و تبلور نگاه بيدارگر جهان و معمار بزرگ انقلاب اسلامي حضرت امام راحل (ره) در سال‌هاي شروع نهضت اسلامي كه، فرزندان انقلابي من در گهواره هستند.

سيزده آبان چراغ راه هميشه فروزان دانش آموزان در هدفمند بودن نظام حيات بشري و استكبار ستيزي است، روزي كه آيه، «لن يجعل ا... للكافرين علي المسلمين سبيلا (نساء؛ 141) در سنگر علم و دانش توام با تهذيب و ايمان تفسير شد. و با به خاك و خون كشيدن 60 نفر، خون حيات در شريان غيرت و معرفت فرزندان اين مرز و بوم جاري شد واز همين انسانهاي والا و پدران و مادران هر ايراني عدالتخواه و خدا باور فرزنداني پا به عرصه وجود گذاشتند كه در تحقق مبارزه با استكبار جهاني به صور مختلف اعم از تحريم‌هاي اقتصادي، نفاق و فتنه‌هاي گروهك‌هاي زياده‌خواه، طعمه طلب و شيطان صفت در داخل كشور تا تهديد‌هاي نظامي، جنايات تروريستي و نهايتاً تطميع صدام خائن در برافروختن آتش جنگ و تجاوز، نام خود را در تاريخ جهاد و شهادت به ثبت رسانيدند.

حضور با صلابت همه‌ي اقشار و بويژه، دانش آموزان در لبيك به امام و ولي زمان خود، در دفاع از هويت انساني تا تماميت ارضي و حراست از نواميس و ضمانت در امنيت بيانگر ادامه همان صبغه‌ ايمان، معرفت و غيرت اسلامي و ملي بوده است. 13 آبان آغازي براي حركت فراگير و همه گيري گرديد كه طومار سياه دوران پهلوي را در آتش خشم ملت ايران فرو برد و استكبار جهاني و ايادي داخلي آنان را با همه تاكتيك‌ها و تكنيك‌ها از جنگ سخت تا نرم در نطفه خفه نمود. پيام 13 آبان پيام عشق، پيام وحدت، پيام پيروي از ولايت و پيام خواستن و توانستن است، كه امروز در شعار « ما مي توانيم» در عرصه‌ هاي مختلف علمي، سياسي، اقتصادي، اجتماعي ، فرهنگي و دفاعي تحقق يافته است.

13 آبان نشان از عظمت و روح بزرگ انسان‌هايي دارد كه با شنيدن پيام انقلاب اسلامي يعني استقلال،‌ آزادي، جمهوري اسلامي در قالب جثه‌هاي كوچك آنان سر از پا نمي شناختند و آيه‌ي « ويوثرون علي انفسهم و لو كان بهم خصاصه » را براي نوجوانان جهان تفسير و معنا نمودند.

13 آبان ميثاق الستي را تداعي مي‌كند كه رگه‌هاي هويتي، شخصيتي و فطري آن وفاي به عهد 36 هزار دانش آموز شهيد پاكباخته بود كه با نثار خون خود سند ولايت مداري، ‌عدالتخواهي و ظلم ستيزي را امضا كردند.

آنان در مدرسه عشق امتحان ايثار و وفاداري دادند و با مدرك عالي « شهادت» از ممتحن خود نام جاودانه‌ي جهادگر را براي هميشه بنام خود ثبت نمودند. هر چند حركت 13 آبان منبعث ازسبل سلامت و صراط مستقيمي بود كه خداوند براي انسانهاي موحد وايمان آورندگان با راهنمايي پيامبران و با هدايت ائمه ي معصومين عليهم السلام ترسيم نمود،كه محرم و عاشورانشئه اي از آن سلوك طائر قدسي مي باشد،اما آغازي براي ادامه آن حركت تا ظهور مهدي موعود (عج ا...)خواهد بود،13 آبان نشان از فراخوان ملي و عمومي از عزم و اراده ملي و استوار والدين، ‌نهاد خانواده و حاكميت در توجه به اين گنجينه‌هاي ارزشمند و استفاده از فرصت‌هاي طلايي و بي بديل نوجوانان دارد.

به قول امام راحل كه فرمودند: " اگر مي خواهيم كشور متحول شود بايد آموزش و پرورش را متحول كرد " پيام 13 آبان توجه به تربيت، ‌پرورش و آموزش منابع عظيم انساني است كه بايد هم پاسدار و نگاهبان فرهنگ، تمدن، ‌هويت و مليت كشوراسلامي ايران باشند و هم توليد كنندگان علم و فناوري با خلاقيت و نوآوري و هم تحقق بخش آرمان‌ها و اهداف اسلامي، ‌انقلابي و ملي به اقتضائات زمان بويژه تحقق سند چشم انداز ايران در افق 1404 كه مقام عظماي ولايت و رهبري به مناسبت 13 آبان روز مبارزه با استكبار جهاني آن را در تاريخ 1382.8.13 ابلاغ فرمودند: اگر آن روز فرياد 13 آبان با شور وشعور و شعف، دانش آموزان در فضاي دانشگاه تهران به آسمان بلند شد امروز پژواك آن صدا با همان انگيزه و شعور عالمانه و عاملانه ميلياردها انسان عدالتخواه و آزادي طلب در جهان است كه فرياد مي شود، اين فرياد سروش فروپاشي ظلم، خودخواهي و استكبار و نيز استقرار محبت، عشق ،‌عدالت و ديانت را در جهان نويد مي‌دهد. و در نهايت 13 آبان روزتحقق حقايقي بوده است كه امام را به خاطر آن تبعيد كردند، تسخير لانه جاسوسي بخاطر آن شكل گرفت ووحدت دانش آموز و دانشجو در سنگر مقدس علم و دانش تجلي پيدا كرد و سند چشم انداز ايران 1404 ابلاغ گرديد، اين چهار رخداد عظيم تحول ساز در كشور بر همه ملت فهيم،‌ فرهيخته و ولايتمدار ايران بويژه دانش آموزان معزز و بر آزادگان جهان مبارك باد.

 

 

نخستین سخنرانی امام خمینی (ره) پس از تسخیر سفارت آمریکا

 

 در اين انقلاب، شيطان بزرگ كه امريكاست... توقع اين هست كه جانىِ دستِ اول ما را ببرند آنجا نگه دارند و حمايت از او بكنند، و اينجا هم مركز توطئه درست كنند و ملت ما و جوانهاى ما و جوانهاى دانشگاهى ما و جوانهاى روحانى ما بنشينند تماشا كنند.

این سخنرانی تاریخی را امام خمینی ( ره )  در جمع كاركنان بيمه مركزى ايران در تاریخ14 آبان 1358 در  قم ایراد فرمودند.

امام خمینی


بسم اللَّه الرحمن الرحيم.

امريكا، شيطان بزرگ.

*در نظرم است كه در يك روايتى است كه رسول خدا كه مبعوث شد، آن شيطان بزرگ فرياد كرد و شيطان ها را دور خودش جمع كرد و اينكه مشكل شد كار بر ما. در اين انقلاب، شيطان بزرگ كه امريكاست، شياطين را با فرياد دور خودش دارد جمع مى كند. و چه بچه شيطانهايى كه در ايران هستند و چه شيطانهايى كه در خارج هستند، جمع كرده است و هياهو به راه انداخته است ..
شما مى‏دانيد كه ايران در مدت حكومت اين دو خبيث، كه حكومتشان هم برخلاف قانون بود- يك بُرهه‏اى از زمان گرفتار انگلستان بود و بعدش گرفتار امريكا؛ يعنى عمده‏اش امريكا. رضا خان را انگليسها آوردند و مأمورش كردند براى ما، و محمدرضا را متفقين كه آمدند ايران- به حسب گفته خودش- صلاح ديدند كه محمدرضا باشد. البته آنها صلاح ملت را كه نمى‏ديدند، صلاح خودشان را مى‏ديدند. در طول اين مدت هم گرفتاريهاى همه جانبه ملت ما را- چه زنها و چه مردها- همه مى‏دانيد. شايد بسياريش را يادتان نباشد كه من يادم است كه اينها در زمان رضا خان به اسم اتحاد شكل، به اسم كشف حجاب، چه كارها كردند، چه پرده‏ها دريدند از اين مملكت. چه زورگوييها كردند و چه بچه‏ها سقط شد در اثر حمله هايى كه اينها مى‏كردند به زنها كه چادر را از سرشان بكشند. آن زمان گذشت با تلخى، و همان متفقينى كه اين را آورده بودند؛ يعنى انگليسها كه آورده بودند، همانها او را از اينجا بردند و اعلان هم كردند. در راديوى دهلى كه آن وقت دست اينها بود، اعلام كردند كه ما اين را آورديم و بعد كه خيانت كرد، برديم. و بعد هم جواهراتى كه جمع كرد و چمدانها را بست و برد و در كشتى گذاشت كه همراهش ببرد، بين راه- آنطورى كه يكى از همراهانش نقل كرده بودند بين راه- يك كشتى مخصوص حمل دواب آوردند متصل كردند به آن كشتى، و رضا خان را آنجايى كه جايش بايد باشد آنجا بردند. و او گفته بود كه چمدانها؟ گفتند: چمدانها بعد مى آيد. او را بردند به آن جزيره و چمدانها را هم آنها بردند و خوردند ..
بعد نوبت غارتگرى به اين دومى رسيد كه آن را اكثراً يادتان است؛ يعنى اواخرش را كه همه يادتان است. از اولش هم بسياريتان يادتان است كه اينها چه كردند، و چه جناياتى در اين مملكت كردند با چه اسماء فريبنده. مع الأسف از اين تبليغات همه جانبه‏اى كه اينها كردند بعضى از افراد باورشان آمده است، و بعضيها هم كه شريك جرم‏اند با آنها و حالا هم مشغول فعاليت هستند. اينها همان شياطينى هستند كه حالا به فرياد امريكا، مشغول انجام عمل هستند، مشغول شيطنت هستند. و بايد ملت ما با هوشيارى، با بيدارى اين توطئه‏ها را خنثى كند ..
دروغ پراكنى و شايعه سازيهاى دشمنان.
و مهم توطئه‏ها اين دروغ پراكنيهايى كه، شايعه سازيهايى كه الآن متعارف است. شايعه‏هاى زياد براى تضعيف روحيه ملت. فرض كنيد كه چند تا دزد در يك جايى چند نفر را مى‏كشند. يك وقت مى‏بينيم كه خبر مى‏رسد كه صد نفر را كجا كشتند، بيست و پنج نفر را سر بريدند. در خبر دومش چهار صد نفر آنها كه بودند كشتند، و حال آنكه اينها نبوده است. اينها مى‏خواهند شايعه درست كنند براى تضعيف. "تمام پاسگاهها از بين رفت، تمام چه شد " همه‏اش براى اين است كه يك شيطنتى بكنند و تضعيف كنند روحيه‏ شما را، روحيه ما را ..
از جمله حرفهايى كه هى زده مى‏شود و هى پراكنده مى‏شود از اطراف كه "يك انقلابى شده است، اما چيزى نشده است، فقط يك انقلابى شده است و از فُرم شاهنشاهى به فُرم آخوندى برگشته است، اصلًا چيزى نشد. " اين يك مطلبى است كه من ديروز هم باز گفته‏ام. حالا هم عرض مى‏كنم كه آنكه ملت مى‏خواسته، همه آن شده است. چه ملت مى‏خواست؟ ملت آن فرياد كه مى‏كرد چه مى‏گفت؟ نمى‏گفت كه آزادى و استقلال و جمهورى اسلامى؟ كدام يكيش نشده است؟ الآن آزادى هست به طورى كه من و شما مى‏توانيم اينجا بنشينيم صحبت كنيم. پنج سال پيش از اين مى‏توانستيم؟ هيچ كه استقلال هست. الآن اين بساطى كه امريكا درآورده است و اين هياهويى كه اين شيطان بزرگ فرياد مى‏زند و شياطين را دور خودش جمع مى‏كند، اين براى اين است كه دستش كوتاه شده است. دستش از ذخاير ما؛ از منافعى كه در اينجا داشت كوتاه شده است. و ترس اين را دارد كه ديگر تا آخر اين كوتاهى باشد، از اين جهت توطئه مى‏كند ..

*اشغال لانه جاسوسى امريكا

و آن مركزى هم كه جوانهاى ما رفتند گرفتند- آنطور كه اطلاع دادند- مركز جاسوسى و مركز توطئه بوده است. امريكا توقع دارد كه شاه را ببرد به آنجا مشغول توطئه، پايگاهى هم اينجا براى توطئه درست كنند، و جوانهاى ما بنشينند و تماشا كنند. باز ريشه‏هاى فاسد به فعاليت افتاده بودند كه ما هم دخالتى بكنيم و جوانها را بگوييم كه شما بيرون بياييد از آنجايى كه رفتند. جوانها يك كارى كردند براى اينكه ديدند، آخر ناراحت كردند اين جوانها را. يك شاهى كه در طول پنجاه سال اين مملكت را به غارت كشيده است و به چپاول برده است و داده است و داده خوردند و خودش خورده است، و بالاتر از اين، اين قدر قتل نفس كرده است، كشتار عمومى كرده است، پانزده خرداد- آنطورى كه معروف شد- پانزده هزار نفر كشته شده است. در روز پانزده خرداد و از آن وقت تا حالا شايد صد هزار نفر ما مقتول داشته ايم و چند صد هزار نفر معلول داشته ايم، كه ما هر روز مواجه با اين معلولها هستيم. الآن به من گفتند كه معلولينى كه در اينجا هستند روز عيد غدير، معلولين يك دسته‏اى از اينهاست. بسيارى از اينها همان معلولين زمان اين انقلاب است و به دست آنها شده. گفتند كه روز عيد غدير جلسه‏اى دارند شما هم بياييد، البته من هم مى روم آنجا. توقع دارند كه يك كسى كه پنجاه سال به اين ملت آنطور كرده است و حالا امريكا با يك بهانه بيخود او را برده است نگه داشته در پناه خودش، و برايش وسائل آرامش تهيه كرده است، و به اسم مريض بودن يا به واقع مريض بودن- فرقى نمى‏كند- او را برده در آنجا و نگه داشته، و جوانهاى ما كه آنجا اظهار مخالفت مى‏كنند، آنها را يا متفرق مى‏كنند يا حبس مى‏كنند. به همين دو، سه روز كه در آن مجسمه آزادى- كه يك دروغ شاخدارى است در امريكا، آزادى- جوانهاى ما رفتند به آنجا متوسل شدند و يك پارچه بستند به آنجا كه شاه را بايد بدهيد. پليس رفته و آنها را متفرق كرده و چند نفر از آنها را گرفته است. توقع اين هست كه جانىِ دستِ اول ما را ببرند آنجا نگه دارند و حمايت از او بكنند، و اينجا هم مركز توطئه درست كنند، و مركز پخش چيزهايى كه توطئه‏گرى است درست بكنند، نمى‏دانم، همه چيزهايى كه مى‏خواهند بكنند، بكنند و ملت ما و جوانهاى ما و جوانهاى دانشگاهى ما و جوانهاى روحانى ما بنشينند تماشا كنند تا خون اين صد هزار نفر تقريباً- يا كمتر و بيشتر- هدر برود، براى اينكه احترامى قائل بشوند به آقاى كارتر و امثال اينها. توطئه‏ها نبايد باشد. البته اگر توطئه نبود، اگر اين خرابكاريها نبود، اگر آن كار فاسد نبود، همه مردم آزادند در اينجا موجود باشند. اما وقتى توطئه هست در كار، وقتى كه آنطور كارهاى فاسد انجام مى‏گيرد، ناراحت مى‏كند جوانهاى ما را. جوانها توقع دارند در اين دنيا كه مملكتشان- كه اين قدر برايش زحمت كشيدند- دستشان باشد. وقتى مى‏بينند توطئه است كه مى‏خواهند كه دوباره برگردد به حال سابق و دوباره همه چيزشان به باد برود، نمى‏توانند بنشينند. توقع نبايد باشد كه آنها بنشينند تماشا كنند. و آنها چپاولگريهايشان را كردند، حالا توطئه هاشان را بكنند و رشد پيدا بكند اين توطئه و چه بشود. جوانهاى ما بايد با تمام توجه و با قدرت اين توطئه‏ها را از بين ببرند ..

*توطئه‏هاى زيرزمينى و پنهان

امروز روزى نيست كه ما بنشينيم و نگاه كنيم. امروز، حال از آن وقتى كه محمدرضا بود يك قدرى عميق تر است، بدتر است. آن وقت معلوم بود كه اين خائن ايستاده در مقابل ملت، ملت هم مى‏شناخت او را و مقابل ايستاده بود. امروز خيانتهاى زيرزمينى است. يك توطئه‏هاى زيرزمينى است كه توطئه‏هاى زيرزمينى در همين سفارتخانه‏ها كه هست دارد درست مى‏شود، كه مهمش و عمده‏اش مالِ شيطان بزرگ است كه امريكا باشد. و نمى‏شود بنشينيد و آنها توطئه‏شان را بكنند. يك وقت ما بفهميم كه از بين رفت يك مملكتى، و با حرفهاى نامربوطِ دمكراسى و امثال ذلك ما را اغفال كنند كه مملكت دمكراسى است، و هر كسى حق دارد در اينجا بماند، هر كه حق دارد توطئه بكند. اين حرفهاى نامربوط را بايد كنار گذاشت. و ملت ما همان طورى كه تا حالا پيش آمده، از اينجا به بعد هم بايد پيش برود و قطع كند دست اينها را. و چنانچه اينها آدم نشوند و شاه را كه خزاين ما را برده است و در بانكها مقادير بسيار زيادى- كه ما حالا شايد بعضى از آن را مطّلع باشيم- در بانكها سپرده است و همه مال ملت است، تا اين را برنگرداند، و اگر اين را برنگردانند، ما طورى ديگرى با آنها رفتار مى‏كنيم. با انگلستان هم طورى ديگر رفتار مى‏كنيم. آنها خيال نكنند كه ما هم همين طور نشسته ايم گوش مى‏كنيم كه هر غلطى اينها مى‏خواهند بكنند. نخير، اينطور نيست. مسئله باز انقلاب است. يك انقلابِ زيادتر از انقلاب اول خواهد شد. بايد سر جاى خودشان بنشينند و اين خائن را او برگرداند. و آن خائن؛ بختيار خائن را هم او برگرداند. نه اينكه بختيار خائن را ببرند آنجا و بنشيند و توطئه كند و افراد دور خودش جمع كند و- عرض بكنم- روزنامه بنويسد و اطلاعات درست كند، و جوانهاى ما را دولت انگلستان توقيف كند و بگيرد، براى خاطر اينكه تظاهر بر ضد شاه يا بر ضد بختيار كرده‏اند. اگر دست برندارند از اينها و اين جانيها را تحويل ندهند، يا لااقل بيرون نكنند از مملكت خودشان، ما تكليف ديگرى داريم و عمل مى‏كنيم به آن تكليف

*احساس ضعف ننمودن در برابر توطئه‏ها.

بايد با قدرت پيش برويم. اگر اظهار ضعف، اگر احساس اين را بكنند كه ما ضعيف شديم، اگر اين تضعيفهايى كه اين نويسنده‏هاى بى‏انصاف ما از اين ملت مى‏كنند، احساس بكنند اينها كه اين نوشته‏ها در ما تأثير كرده است، اين احساس را اگر بكنند، جَرى‏ خواهند شد و حمله خواهند كرد. كارهاى خودشان را بدتر خواهند كرد. احساس ضعف در خودتان نكنيد. هر چه اين نويسنده‏ها بنويسند كه "چيزى نشده است و اين مملكت به همان حال سابق هست " و همان طور در يك نوشته‏اى كه من پريروز ديدم نوشته است كه "در رژيم سابق سياسيون در بند بودند، در حبس بودند، حالا هم سياسيون در حبس‏اند، اين فرقى نكرده با آنها، در رژيم سابق آن اختناق و كذا بود، حالا هم همان طور است. " خوب، اين براى اين است كه روحيه را تضعيف كند. حالا ما حساب مى‏كنيم اين را ..

*تفاوت زندانى‏هاى رژيم طاغوت با جمهورى اسلامى.

در رژيم سابق، عده‏اى محبوس بودند. عده‏اى گرفتار بودند. حالا هم عده‏اى محبوس‏اند. اين شك ندارد. اما كي ها هستند؟ در رژيم سابق كي ها حبس بودند و در رژيم حالا كي ها حبس هستند؟ چه گروهى در رژيم سابق اعدام مى‏شدند؟ ما ببينيم در رژيم سابق كى‏ اعدام مى‏شد و در اين رژيم كى‏ اعدام مى‏شود؟ اين را ديگر حساب نمى‏كنند اينها. سربسته مى‏گويند كه خيال مى‏كنند جوان ها بازى مى‏خورند از اين حرف ها. در رژيم سابق، آنهايى را كه مى‏كشتند، بهترين جوان هاى ما و متعهد و مُسْلِم، براى اينكه مى‏گفتند كه خلاف نكنيد، مى‏گفتند كه مملكت ما را به باد ندهيد. علماى اسلام بودند. اين آقاى منتظرى مدت ها در حبس بود. آن مرحوم آقاى طالقانى مدتها در حبس بود و امثال اينها زياد. آنهايى كه اعدام شدند چه اشخاصى اعدام شدند؟ مرحوم سعيدى اعدام شد و امثال اينها. از همين علمايى كه در همه اطراف اينها گرفتند و در بعضى وقتها در حبس بودند. اين آقاى لاهوتى كه الآن در [سپاه‏] پاسداران هست، ايشان مدتها حبس بود. و چه زجرهايى اين مرد ديده است و چه اهانتهايى ديده است. در تبعيد فضلاى اين حوزه، علماى اين حوزه، دانشمندهاى اين حوزه در تبعيد بودند. اين طرف، آن طرف، اينها را مى‏بردند و تبعيد مى‏كردند. آنهايى كه حبس بودند در آن وقت، اين سنخ مردم بودند. آنها هم كه اعدام شدند آن جور اشخاص بودند. آنها هم كه تبعيد شدند، آن جور اشخاص بودند. حالا بياييم اين طرف قضيه را ببينيم كه فرقى مابين حالا و آن وقت نيست. اعدام شده است هويدا، نصيرى. اينها براى او دارند سينه مى‏زنند. اينهايى كه الآن دارند مى‏نويسند كه فرقى نكرده، اينها همين هايى است كه در امريكا صحبتش را مى كنند كه چرا؟ چرا؟ چرا؟ و آن بى‏انصافهاى طرفدار حقوق بشر صدايش را درآوردند كه چرا اعدام مى‏شود؟ همانهايى كه در آن وقتى كه دارد مى‏نويسد چرا در ايران اعدام مى شود؟ در جاهاى زيادى از قِبَل همين امريكاى فاسد، قتل عام دارد مى‏شود، يك كلمه راجع به آن نمى‏گويند. اما اين طرفش را كه هويدا را اعدام كردند يا نصيرى را اعدام كردند يا اين اشخاص فاسد را، صداى هياهوشان درآمده. و اينها هم كه در اينجا و از عمال آنها هستند مى‏نويسند كه فرقى نكرده است؛ حالا هم اعدام هست، آن وقت هم اعدام بود. حبسيها كيها هستند؟ آن وقت كيها بودند؟ شما حالا يك دانه حبسى پيدا مى كنيد كه يك آدم صحيح باشد و حبس باشد؟ يك آدمى پيدا مى‏كنيد؛ يك آدم متديّن، يك آدم ملى، يك آدم باشد؟ آن وقت كه حبس بودند، همه ملّيون حبس بودند. و همه عرض بكنم كه- امثال ذلك. و حالا كى‏ حبس هست؟ اينهايى كه جنايات زياد كردند و آنهمه جنايات را كردند، اينها حبس هستند. آن وقت وضع حبس حالا را با اين جنايتكاران ببينيد، با وضع حبس آن وقت را با آن جنايتكارها، با آن مردم صحيح. وضع آن وقت آنطور بود كه بايد از آنهايى كه حبس بودند بشنويد چه شده است. اينها را تا آن حدودى كه ما اطلاع داريم، كه مُهمش تهران است، اشخاصى كه در آنجا هستند و مكرراً ما هم سفارش كرده ايم، ابداً تعدى به كسى نمى‏كنند. حبسها از حبسهايى نيست كه نارضايتى داشته باشند. حبس هستند، اما اين بى‏انصافها مى‏نويسند كه در حبس بدتر مى گذرد از آن وقتى كه در آنجا در آن حبسها. [در] آن حبسها پاى يكى از علماى ما را اره كردند- آنطورى كه نقل كرده‏اند. اين حبسهاى حالا بدتر از آن حبسها؟ اينها همه همان شياطينى هستند كه به فرياد كارتر، دور خودش جمع شده‏اند، براى اينكه همان طور كه آن شيطان بزرگ از قرآن و اسلام مى‏ترسيد، حالا اينها هم از اين نهضت- كه نهضت اسلامى است- مى‏ترسند. و دنبال همان شيطان بزرگ، مشغول شيطنت هستند و تضعيف مى كنند روحيه ملت ما را. بايد ملت ما، جوانهاى برومند ما با كمال قدرت پيش بروند و از اين توطئه‏ها اصلًا نترسند. اينها قابل آدم نيستند كه انسان ازشان بترسد ..

*دستهاى پشت پرده در آشوبهاى كردستان

و اين شلوغي ها هم كه گاهى وقتها همين شياطين ايجاد مى‏كنند و همين طرفدارهاى اين فاسدها ايجاد مى‏كنند، اينها هم حلش اشكالى ندارد. اينها خيال مى‏كنند كه قضيه كردستان يك قضيه‏اى است كه قابل حل نيست. قضيه كردستان را، اگر اينها مخلوط با مردم كرد نبودند و با جوانها و با زنها و با بچه‏ها نبودند- كه ما نمى‏خواهيم حتى يك نفر آدم بيگناه كشته بشود- اگر نبودند كه كارى نداشت اينها را درو كردن و از بين بردن. لكن مع الأسف اينطورى است الآن. شما لابد شنيديد اين را كه زن و بچه‏ها را اين بى‏انصافها سپر كردند، و با سپر كردن آنها، جوانهاى ما را كشتند. و آن جوانهاى غيور به واسطه اينكه مبادا بيگناهها كشته بشوند، آنها مقابله نكردند. خوب، اينها اگر چنانچه مخلوط به آنها نبودند كارى نداشت اينها را از بين بردن. اينها يك همچو قوه زيادى نيستند؛ يك دسته اشرار هستند. اين اشرار را ما سابقاً هم با آنها مواجه بوديم. اينها يك دسته‏اى از اشرار هستند كه دزدى مى‏كنند. گاهى وقتها هم آدم دزد، آدم هم مى‏كشد. اينها يك قوه‏اى نيستند الآن در مقابل قوه دولت، يا در مقابل قوه ملت. ما هر وقت بخواهيم، همه ملت‏ ممكن است بروند در كردستان و اينها را از بين ببرند، لكن ما مى‏خواهيم با آرامش كار درست بشود، بى انصافها نمى‏گذارند. الآن كه رفتند يك عده‏اى كه با آرامش كار را حل بكنند كه چى چى مى‏خواهيد شما. آنهايى كه آنها مى‏خواهند كه ما داديم به آنها؛ مى‏دهيم. لكن آنها امريكا را مى‏خواهند. آنها ازشان درست بپرسى، از آن حاقّ دلشان بپرسى، حزب دمكرات مى‏گويد كه ما [منافع خَلق مى‏خواهيم‏]؛ يعنى اظهار تمايل به چپى مى‏كند، لكن همه اينها راستى هستند، راستهاى نادرست ..
قوى باشيد برادرها، خواهرها، قوى باشيد با قوّت. اسلام پشتيبان شماست. خداى تبارك و تعالى پشتيبان شماست. با قدرت و قوت به پيش برويد و اين مملكت را خودتان بسازيد. مملكت با دست شما بايد ساخته بشود. خداوند همه شما را توفيق بدهد .#

 

 

 

مقام معظم رهبري در ديدار دانش‌آموزان: فتنه 88 را جوان‌ها مهار كردند

 

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار پرشور هزاران نفر از دانش آموزان، 13 آبان را نماد طمع ورزی آمریکا، وابستگی رژیم طاغوت، ایستادگی ایمان متکی به بصیرت، پیشقراولی نسل جوان در صحنه، و شجاعت و جسارت نسل جوان انقلابی دانستند و تاکید کردند: امروز ملت ایران، مصمم تر و قوی تر از هر زمان در حال حرکت به سمت اهداف بلند و قله های سعادت است و در صف مقدم این حرکت عظیم، جوانان قرار دارند.

در این دیدار که در آستانه سیزده آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز، برگزار شد، حضرت آیت الله خامنه ای، 13 آبان را نمادی بسیار مهم و دارای معانی و حقایق فراوان خواندند و افزودند: یکی از مناسبتهای 13 آبان مربوط به سخنرانی امام خمینی(ره) در سال 1343 در قم و در اعتراض به تصویب قانون ظالمانه مصونیت قضایی اتباع آمریکایی در مجلس آن زمان و سپس دستگیری و تبعید امام(ره) بودکه در واقع امام بزرگوار با فریاد حق طلبانه خود از مصالح، منافع و شرف ملت ایران دفاع کردند.

 

 

حضرت ایت الله خامنه ای

 

ایشان این حادثه را نماد طمع ورزی آمریکا و روح تعدی استکبار نسبت به ملت ها از جمله ملت ایران برشمردند و خاطرنشان کردند: این موضوع همواره باید در حافظه تاریخی ملت ایران به ویژه جوانان باقی بماند که آمریکا هیچگاه به دنبال روابط عادی باکشورها نیست بلکه خواهان روابطی از نوع ارباب- رعیتی و غارت منافع ملتها است و اگر در مقابل او ایستادگی نشود، تا لگد مال کردن شرف یک ملت نیز پیشروی خواهد کرد.

رهبر انقلاب اسلامی با یادآوری سخنان به ظاهر دوستانه روسای جمهور آمریکا در دوره های مختلف، افزودند: اگر چه این سخنان در ظاهر، نرم است اما در باطن، همان پنجه چدنی در زیر دستکش مخملی است.

حضرت آیت الله خامنه ای، ایمان همراه با بصیرت را دومین حقیقت 13 آبان دانستند و تاکید کردند: فریاد امام خمینی(ره) در سال 1343، پاکیزه ترین فریادها و برخاسته از احساس دینی و عرق مسلمانی ، و متکی بر حمایت عمومی مردم بود که نتیجه آن چهارده سال بعد در پیروزی انقلاب اسلامی آشکار شد.

ایشان با اشاره به اقدام مزدوران رژیم طاغوت در کشتار دانش آموزان در 13 آبان 1357 افزودند: با توجه به این واقعه ، 13 آبان نماد حضور نسل جوان در میدان و پیشگامی آن در صحنه است.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به پیشقدمی دانش آموزان در دوران دفاع مقدس ، آن را ناشی از احساس تعهد ، روحیه انقلابی و بصیرت آنان دانستند و خاطر نشان کردند: امروز نیز دانش آموزان از پیشقدم ترین قشرها هستند.

حضرت آیت الله خامنه ای همچنین با یادآوری اقدام شجاعانه جوانان دانشجو در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در 13 آبان سال 1358 افزودند: این اقدام ، نماد شجاعت و جسارت نسل جوان انقلابی در مقابل هیمنه آمریکاست زیرا تسخیر لانه جاسوسی قدرت آمریکا را که در آن زمان بسیار پر هیمنه بود ، متزلزل کرد و آمریکا را به زانو درآورد.

ایشان معانی و حقایق نهفته در مناسبت های 13 آبان را بزرگ و مهم خواندند و خاطر نشان کردند: با تامل در این حقایق می توان متوجه شد که آن جمعیت محدودی که در 13 آبان سال گذشته در خیابان های تهران بر ضد این مناسبت شعار دادند ، در واقع به دنبال زنده کردن هیمنه آمریکا ، پنهان کردن سلطه طلبی آن و زیر سوال بردن حرکت عظیم ملت ایران در مقابل ظلم بزرگ آمریکا بودند که البته شکست خوردند.

رهبر انقلاب اسلامی با توصیه موکد جوانان به افزایش بصیرت و تامل در وقایع افزودند: به لطف خداوند امروز جوانان در میدان های سیاسی ، اقتصادی ، علمی و فناوری حضوری پر نشاط ، تأثیرگذار و همراه با بصیرت دارند.

حضرت آیت الله خامنه ای ، شکست فتنه سال 88 را نمونه بارزی از حضور تأثیرگذار و هوشمندانه جوانان ارزیابی و تاکید کردند: فتنه سال گذشته که فتنه بزرگی بود و سالها بعد مشخص خواهد شد که چه توطئه خطرناکی در پشت آن نهفته بود به همت حضور پیشگامانه جوانان در صحنه شکست خورد.

ایشان با تاکید بر اینکه صحنه گردانان اصلی فتنه سال 88 در طراحی پیچیده خود به دنبال تسخیر ایران بودند ، افزودند: در این میان عوامل فتنه که اکثر آنها ندانسته وارد این ماجرا شده بودند ، بدون آنکه خود متوجه باشند ، در جهت اهداف طراحان اصلی حرکت می کردند و این موضوع نیازمند تحلیل های دقیق روان شناختی است که چگونه عده ای ، ندانسته به دشمن کمک کردند.

رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر لزوم حفظ هوشیاری و حضور جوانان در صحنه ، خاطر نشان کردند: امروز ملت ایران قویتر از هر زمان دیگر است و در مقابل ، دشمنان او ، ضعیف تر و منفورتر از هر زمانی هستند اما هیچ گاه نباید از کید و طراحی دشمن غافل شد.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به پیشرفت های برجسته علمی ، فناوری ، سیاسی و عمران و آبادانی در کشور و حرکت شتابان ملت ایران به سمت قله های کمال افزودند: امروز سراسر کشور کارگاه بزرگ کار و تلاش و خدمت به مردم است و ملت ایران با تکیه بر نیروی انسانی غنی و با استعداد ، و مدیران دلسوز و کارآمد ، در بسیاری از عرصه ها به خود اتکایی رسیده است.

ایشان تاکید کردند: جوانان به عنوان موتور این حرکت عظیم در کنار تجربه و کارآزمودگی مدیران ، زمینه ساز افتخارات روز افزون برای کشور هستند.



:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : 13 / 8 / 1389 | نظرات ()